Vetle Velstad

Her kan du booke standupkomiker Vetle Velstad!

Slik ble Vetle Velstad kjent for Norge

Vetle Velstad ble kjent for sin evne til å tulle om et tema få har tullet om på scenen før han. Sin egen tvangsinnleggelse med psykose. Det har blitt skrevet sak om han i A-magasinet. Denne artikkelen gjorde han kjent i hele landet.
Vetle Velstad er en veldig ettertraktet komiker innen helsevesenet.

Han har vært gjest i diverse store podkaster som Fladseths og God Bedring på NRK. Vetle har i senere tid blitt publisert kronikkforfatter i Aftenposten hvor han skriver om Stigma knyttet bipolar lidelse.

Vetle Velstad har tidligere bidratt i mange panelsamtaler på eventer. Han har erfaring som konferansier og har ledet diverse arrangement – fra standupklubb til Galla. Vetle Velstad har en universell appell som treffer bredt blant publikum i alle aldre. Hans evne til å skape humor ut av livets utfordringer gjør ham til et ettertraktet navn på scener overalt.

Få ditt arrangement til å skinne med unik humor fra Vetle Velstad!

Skal du arrangere et event som virkelig skiller seg ut? Da trenger du en komiker som kan levere noe mer enn bare latter - du trenger Vetle Velstad!

Unik Nisje, Uendelig Latter:

Vetle Velstad er ikke din gjennomsnittlige komiker. Med sitt dristige og oppriktige materiale, tar han publikum med på en reise gjennom psykisk helse humor som du aldri har opplevd maken til. Fra åpenhjertige betraktninger om livets utfordringer til skarpe observasjoner om samfunnets tabuer, Vetle utforsker det som virkelig betyr noe med en blanding av dybde og latter som vil etterlate publikum i ekstase.

Skreddersydd Underholdning:

Enten du arrangerer et firmaarrangement, en konferanse, en festival eller en privat fest, kan Vetle tilpasse sitt materiale for å passe perfekt til din anledning. Med sin evne til å lese rommet og engasjere ethvert publikum, garanterer Vetle en kveld med latter som dine gjester sent vil glemme.

Fleksibel og Profesjonell:

Som en erfaren komiker og underholder vet Vetle Velstad viktigheten av å levere ikke bare latter, men også en sømløs og profesjonell opplevelse. Med sin imøtekommende holdning og profesjonelle tilnærming, vil Vetle gjøre det enkelt for deg å slappe av og vite at underholdningen er i trygge hender.

Sikre Deg Ditt Morsomste Arrangement Noensinne:

Ikke la sjansen gå fra deg til å få Vetle Velstad til å skinne på ditt neste arrangement. Med hans unike humor og profesjonelle tilnærming, vil Vetle sette prikken over i-en på enhver begivenhet.