Tommy Steine

Book standupkomiker og konferansier Tommy Steine!

STANDUPSHOW

Tommy Steine står uten tvil på toppen blant Norges fremste stand-up komikere. Med en imponerende allsidighet har Tommy demonstrert sine mangeferdige talenter, hvor stand-up komedie skinner klarest. Etter år med opptredener på TV har Tommy valgt å fokusere helhjertet på stand-up, noe som vitner om hans lidenskap for sjangeren. 

Han har opparbeidet seg en imponerende erfaring gjennom utallige show for både offentlige og private sektorer, noe som, sammen med hans omfattende one-man shows, bekrefter hans status som en erfaren og mangfoldig utøver på stand-up arenaen. 

Tommy utmerker seg spesielt ved å vev sammen musikk og humor på en måte som appellerer til et bredt publikum. Å oppleve et show med Tommy Steine er å garantere seg en opplevelse fylt med tempo, humor og fullstendig fravær av kjedelige øyeblikk.

 

KONFERANSIER

Med sin imponerende bakgrunn og flerfoldige ferdigheter, utmerker Tommy Steine seg som en konferansier i toppklassen, klar til å møte enhver utfordring og overgå forventningene. Han fletter sammen sin TV-erfaring med elementer av musikk og komedie, og mestrer alt fra å orkestrere fagseminarer og paneldebatter til å lede underholdende festmiddager. 

Tommy tar forberedelse og tilpasning til kundens behov alvorlig, noe som sikrer at oppdragsgiveren alltid blir positivt overrasket. Å ha Tommy Steine som konferansier betyr at ditt arrangement er i pålitelige hender, og vil garantert bli et minneverdig øyeblikk!

TOMMY MED SANG OG MUSIKK

Når Tommy Steine tar scenen som konferansier eller stand-up komiker, kan du være trygg på at underholdningen er i de beste hender. Ønsker du imidlertid å løfte kvelden enda et hakk, vil Tommy med sitt musikalske talent sørge for en fantastisk atmosfære. Med en miks av tilpassede melodier for publikum, fellessang og humor, tilfører han kvelden det lille ekstra. 

Enten han opptrer solo eller sammen med noen av Norges beste musikere, byr Tommy på et rikholdig utvalg av sanger som får dansefoten i sving og stemningen til topps, langt inn i de små timer om så ønskes. En sjelden kombinasjon av underholdning og musikalsk brillians sikrer en uforglemmelig aften!