Vi kommer til Frekhaug!

Vi er utrolig glade for å kunne fortelle at vi kommer til Frekhaug, nærmere bestemt til det nye, flotte kulturhuset Meieriet. Med oss har vi en fantastisk lineup som er klare til å underholde lokalbefolkningen på Frekhaug! Her kan du lese litt om komikerene som kommer, og litt om kulturhuset!

Sted: Frekhaug Kulturhus: Meieriet
Dato: 20 mai 2023
Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00

Headliner: Per-Owe Helle

Per-Owe Helle er en komiker fra Knarvik med like dyster fremtid som fortid. Hans evne til å formidle sine bunnivåer og topper i livet er hysterisk morsomt og unikt. Med Per-Owe Helle kan du forvente et nokså mørkt materiale som omhandler (dårlig) økonomi, tidligere angivelig rusbruk, vanvittige historier om ekser, feilsteg i livet og morsomme historier om hans avhengighet av kattene sine.

Les mer om Per-Owe Helle ➡️

Konferansier: Espen Abrahamsen

Espen Abrahamsen er en fremadstormende stand-up komiker som det siste året har gjort seg bemerket på ulike scener rundt om i landet. Med en humor som strekker seg fra sylskarpe poenger og satiriske vitser til tullete historier om en oppvekst på bondelandet utenfor Oslo har han allerede rukket å bli en publikumsfavoritt. Som oppvarmer for Dag Sørås, har han gang på gang vist seg som et sikkert kort for å få latteren i gang hos publikum. Espen blir å se i sesong 5 av Latter Live, som kommer på NRK våren 2023. Han er også aktuell med sin nye podcast, Abrahamsen Show

Alon Fellus

Alon er kjent for sine morsomme observasjonsvitser og personlige historier, som han forteller på en måte som får publikum til å kjenne seg igjen. Han tar også tak i ting som mange tenker på, men ikke tør å si høyt, og leverer vitser som er så sanne at du ikke kan unngå å le.

Med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst på Oslo øst har Alon lært å se verden fra forskjellige perspektiver, og det har gitt ham en unik forståelse for humor og livets ironier. Med Alon Fellus på scenen er du garantert en kveld full av latter og moro, samtidig som du får en annen og kanskje mer dyptgående oppfatning av samfunnet og deg selv.

Alon er også kjent som internettprofilen og videokreatøren "Norsk Utlending" som gjør mye suksess på YouTube og TikTok.

Joakim Olsen

Joakim Olsen er ein ung og lovende komiker født i 2001 og oppvokst i Os. Han debuterte på nykommerkveld på Ricks den 8 mai 2021. Han er fersk, men har raskt vist eit stort engasjement for komiker faget. Joakim gjør det bra på scenen og blir bedre og bedre for hver gang han står. Hans humor treffer alle aldre. Joakim er ein komiker man kommer til å se meir av i årene framover, og det vil bli spennende og følge hans reise. Joakim har også nylig inngått et samarbeid med Stas Artist , et kvalitetsstempel på hans humor.

 

Adrian Andersen

Adrian Andersen er en unik komiker som leverer humor med en vinkling som sjeldent blir sett på scenen. Med en selvironisk tilnærming, skaper han morsomme og tankevekkende øyeblikk.

Han har en unik evne til å bruke sin personlige situasjon som en kilde til humor. Som en person som sitter i rullestol, tar han opp temaer som folk kanskje ikke ville forvente å høre vitser om, og han gjør det på en måte som både er respektfull og morsom. Han har en selvironisk tilnærming til sin egen funksjonsnedsettelse, og bruker det som en styrke i sitt materiale. Dette gjør ham til en spesielt interessant og talentfull komiker, og hans humor er virkelig grensesprengende på alle mulige måter.

Les mer om Adrian Andersen ➡️

Frekhaug Kulturhus, Meieriet

Meieriet er et nyoppusset kulturhus på Frekhaug. Når vi skal ha standup der vil det være plass til 120 sittende gjester, og vi håper DU er en av dem! Her kan du se en video om kulturhuset: