Roar Brekke

Her kan du booke konferansier, foredragsholder og stand up komiker Roar Brekke.

Roar Brekke er blant landets mest erfarne standupkomikere og konferansierer. Han debuterte allerede i 1996, har gjort over 2000 opptredener og satt opp hele 4 enmannsshow. For det siste showet ”All verdens tid” ble han nominert til Nrks Komipris for Beste standup.  

Det er blitt en rekke strålende anmeldelser fra pressen, og en like høy stjerne hos humorglade vestlendinger.

På flere sommerrevyer har han vært gjesteartist, og han har også hatt en rekke tomannsshow. 

Han er opprinnelig fra Odda, tobarnsfar - og det er herlige observasjoner av hverdagsliv som er hovedfokus. Dessuten elsker han å gå inn i karakterer og bruke mimikk og kroppsspråk for å lokke frem gaplatteren. Godbitene fra showene tar han med seg når han skreddersyr til firmaunderholdning. 

Trenger du en erfaren konferansier så er han perfekt også i en slik rolle. 

Med en leken men profesjonell hånd styrer han også både dagskonferanser og kveldsarrangementer. Ønsker du både en konferansier og underholder - ja, så får du her i både pose og sekk. 

Han har også et motivasjonsforedrag der han bruker sine egne erfaringer fra 20 år på scenen. Målet er å hjelpe det som for mange er den store frykten - å ta ordet i forsamlinger. Med gode eksempler og morsomme historier gir han tips som hjelper på presentasjonsangsten.  

BOOK EN KOMIKER:

Book Roar Brekke her: