Arrangør

Vi er stolte av å kunne tilby standup show i lokalsamfunn. Som arrangør fokuserer vi for det meste på Vestlandet. Vi ønsker også å tilrettelegge for at du kan sette opp ditt eget show dersom du har et lokale eller kulturhus du vil fylle med god stemning.

Booking

Vi ønsker å være en totalleverandør av standup show til deres arrangement. Dersom dere skal ha firmafest, julebord, blåtur, jubileum eller andre festligheter så kan vi være med fra A til Å i prosessen for å gjøre deres arrangement til en suksess.

Hvorfor standup på firmafest?

Få dine ansatte til å le!

En god latter forlenger livet, og på en firmafest kan en god latter hjelpe deg med å knytte bånd med kollegene dine og bryte isen mellom nye ansatte. Med en komiker kan du garantere at ansatte vil le og ha en en minneverdig kveld.

Oppfriskende pause / innslag

Lange taler og presentasjoner kan noen ganger være utmattende for deltakerne på en firmafest. Å ha en komiker på programmet kan gi en oppfriskende pause fra disse elementene og holde energien og interessen høy gjennom hele arrangementet.

Gode minner

En vellykket firmafest handler ikke bare om å gi god mat og drikke. Det handler også om å skape minner som dine ansatte vil huske lenge etter arrangementet er over. En fantastisk komikeropptreden kan bli det som ansatte snakker om i ukene og månedene som følger.

Skreddersydd underholdning

Komikere har erfaring med å tilpasse seg ulike publikum, og de kan skreddersy underholdningen for å passe til din bedrifts kultur og verdier. Dette betyr at du kan forvente en unik og personlig opplevelse som passer perfekt for ditt arrangement.