Jon Hægland

Her kan du booke konferansier og komiker Jon Hægland.

Jon Hægland er en av veteranene i Stand up Bergen. Han har stått på de aller fleste scenene i landet og ble tidlig en konferansier og headliner med sine smarte observasjoner og ville historier.

Han ble nominert til årets nykommer ved Den Store Norske Humorfestivalen i sitt første år som komiker. I mange år hadde han stand up som en gøy hobby mens han hovedsakelig var opptatt med å være lærer og småbarnsfar. På denne måten har han modnet som en god årgangsvin og er nå en av de mest brukte konferansierene og headlinerne i Stand up Bergen. Han har utviklet en særegen og kompromissløs stil med sitt nydelig ufiltrerte materiale om væren som en tilsynelatende voksenperson.

Selv om han allerede tidlig i karrieren var i stand til å sette fyr på salen, utvikler han seg hvert eneste år og er blitt en av de faglig sterkeste og mest tekniske komikerne i byen. Han har en enorm kjærlighet til faget og tar ikke lett på noen oppgaver. Er en av de aller beste konferansierene og oser trygghet og erfaring på scenen. Han er en herlig hybrid av en bygdetulling fra Os og en akademiker med en rik kunnskapsbank.

Han har haugevis med materiale og kan skreddersy et sett som passer til deres arrangement, uansett om dere trenger kun stand up eller en konferansier. Han er også en erfaren toastmaster som kan gjøre ditt bryllup til en sømløs uforglemmelig opplevelse.

Jon er også tilgjengelig for booking med duoen iOnErgo som kombinerer stand up med nydelig egenkomponert musikk. En virkelig unik opplevelse som kan bookes både som innslag eller som en delvis eller helhetlig forestilling.

 
En bunnsolid komiker.