KOMIKER OG BLÅTUR I EN TOTALPAKKE

Komplett blåturpakke for ditt arrangement

Gjennom Standup Live kan du nå booke en komplett blåturpakke. Leie en komiker, bevertning og blåtur. Vi har et samarbeid med det flytende selskapslokalet; Sjøscenen - en ombygd passasjerferge med plass til opp mot 275 gjester. Her kan vi tilby en pakkepris på seilas, servering av mat, en bar med bartender tilgjengelig for gjestene dine, en stor scene som du kan ha presentasjon / foredrag på, og sist men ikke minst: underholdning i form av standup eller konferansier.

Båten har alt du trenger for en minneverdig blåtur, inkludert en stor bar og salong på første dekk, en pianobar på andre dekk, komfortable sitteplasser og alt av lyd- og lysutstyr. La oss hjelpe deg å skape en uforglemmelig opplevelse til sjøs med en blåtur!

Ombordstigning

Du bestemmer hvor du vil at vi skal plukke opp gjestene. Båten står som regel til kai i Bergen Sentrum, men vi kan plukke opp gjestene der du selv ønsker. (Forutsatt at havnen er stor nok for båten) Gjestene mottar en velkomstdrink av crewet og kan gå ombord for mingle med kollegaer før vi forlater havnen.

Seilas

Et av de mest populære seilasene er i Alverstraumen i Bergen langs fjorden. Gjestene kan da nyte en av verdens flotteste utsikter! Dersom dere har et ønske om en annen rute kan vi naturligvis tilrettelegge det. Eventuelt kan dere bli liggende til kai i sentrum med den fineste uteserveringen oppe på dekk med uslåelig utsikt over den vakre byen vår!

Meny:

Båten har et stort antall bord og stoler, slik at du kan dekke opp til en stilfull middag eller en hyggelig samling til sjøs. Våre bord kan dekkes med fint servise og dekorasjoner for å skape den perfekte atmosfæren for dine gjester.

Store reker, krabbeklør, hvitløksdampede blåskjell, marinerte kongereker, røykelaks, eggerøre, pastasalat, smør og ferskt brød.

690,- per kuvert

Store reker (70/90), fersk loff, majones, smør, frisk salat og sitron.

450,- per kuvert

Entrecoté, marinert kylling og svinekjøtt, marinerte kongereker, urtebakt torsk, frisk salat, pastasalat og potetsalat.

650,- per kuvert

Grillspyd med svin eller kylling, kyllingvinger, kjøttboller, lefseruller, kongereker, pastasalat, frisk salat, tomat og mozarellasalat, oliven, brød, focaccia og aioli.

690,- per kuvert

Vær tidlig ute!

Dette er et begrenset tilbud og sesongens bookinger har begynt å skyte fart, det er derfor viktig at du er tidlig ute slik at du er sikker på at båten er tilgjengelig når du skal ha din blåtur. Ta kontakt med oss for mer utfyllende informasjon om gjennomføring av blåtur med underholdning!

Kontaktskjema Blåtur

Fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt med deg. Inkluder så mye informasjon som mulig (antall gjester, eventuel kuvert, underholdning etc). (Du kan også ringe oss på 46 88 69 58.)