Kjetil Melkevik

Her kan du booke standupkomiker og konferansier Kjetil Melkevik.

Jeg er på det 10. året som standupkomiker og primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Jeg har over 700 opptredener i bagasjen i over 100 forskjellige byer og bygder, som inkluderer alle de største festivalene i Norge, og opptredener på kulturhus, Latter i Oslo, ute i Europa, og over 90 jobber for næringslivet.

Litt informasjon om tidligere arbeid

Klikk her for å utvide feltet.
I 2015 debuterte jeg på Lille Ole Bull i Bergen, og ble bitt av basillen såpass hardt at jeg visste umiddelbart at all utdanningen og studielånet var totalt forgjeves.

I 2016 begynte jeg å reise rundt til andre byer og gjøre klubbkvelder på flere av de største klubbene i landet. Bare i 2016 besøkte jeg 14 forskjellige byer, i tillegg til å delta på Comedy Box-festivalen i Stavanger og Humorfest i Bergen, der jeg kom til finalen i “Vestlandsmesterskapet i Standup”. Det var også dette året jeg gjorde mine første firmajobber.

I 2017 vant jeg prisen for beste nykommer i Stavanger, og var med og tok over Comedy Box - som den gangen var den eneste standupklubben i Rogaland. Jeg var produsent / daglig leder i 5,5 år.

I 2018 begynte jeg å varme opp for andre komikere, spesielt for Rune Bjerga, men også en gang for HBO sin TJ Miller.

I 2019 startet jeg og Raymond Falldalen å sette opp ørten små turneer rundt omkring, der vi per nå har opptrådt i alle landets fylker, med snart 80 shows å vise til (per 2023).

I 2020 hadde jeg premiere på mitt første soloshow, "Fantomsmerter", som jeg reiste rundt på turné med i 10 forskjellige byer/bygder, med flere utsolgte shows.

I 2021 begynte jeg å holde standup-kurs to ganger i året, og var stadig mer konferansier på klubbkvelder rundt i landet. På høsten startet jeg Standup på Hundvåg, som ble arrangert en gang i måneden.

I 2022 reiste jeg til London og gjorde 4 opptredener i april. På høsten va jeg festivalsjef for Standupfestivalen på Folken, i anledning 10 års jubileet til Comedy Box. Og i november sluttet jeg i Comedy Box og startet opp Standup Stavanger.

I 2023 opptrådte jeg med flere av landets aller beste komikere: Sigrid Bonde Tuvsik, Bård Tufe Johansen, Terje Sporsem, Hans Morten Hansen, Tore Sagen, Zahid Ali, Erlend Osnes, Henrik Fladseth, Martin Lepperød, Ole Soo m.m. I mai varmet jeg opp for TJ Miller igjen (for 2. gang), og i september varmet jeg opp for Tom Houghton.

Som komiker sparker jeg i alle retninger. Vitsene kommer tett, jeg har god improvisasjon og er solid hos alle publikumsgrupper. Humoren baseres på hverdagsobservasjoner, one-linere, og ordspill.

BOOK EN KOMIKER:

Book Kjetil her: