Jan Tore Kristoffersen

Her kan du booke standupkomiker Jan Tore Kristoffersen

Ærlig, selvutleverende, og absurd morsom – Jan Tore Kristoffersen er en komiker som vet hvordan man underholder et publikum. Hans unike stil og originale humor har gjort ham til en ettertraktet artist i Norges komediescene.

Bakgrunn og karriere
Jan Tore startet sin karriere som en talentfull barneskuespiller og ble nominert til Amanda for Beste mannlige skuespiller allerede som tolvåring i 1999. Ti år senere fant han veien til stand-up-scenen, et sted han definitivt hører hjemme.

I 2009 begynte han med standup, og allerede året etter vant han prisen for Beste Nykommer under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger. Siden den gang har han vært en fast figur i Bergen, hvor han opptrer jevnlig på klubbkvelder på Ricks i regi av Standup Bergen. Han er også ofte å finne på Latter i Oslo.

Samarbeid og soloshow
Jan Tore har vært fast oppvarmer for Dag Sørås' show "Ekkokammer" på de fleste scener rundt om i landet. Hans ærlige og tragikomiske tilnærming til livet gir ham en unik stemme i komedieverdenen.

Til høsten blir Jan Tore aktuell med sitt første soloshow "Ingeting å tape," med premiere på Lille Ole Bull 28. september. Dette showet lover å være en grenseløs og misantropisk opplevelse, der han spinner sammen virkelighet med sine rare tanker. Resultatet? Galskap på sitt gøyeste!

Stil
Jan Tore er kjent for sin grenseløse humor, der han legger ut om sitt liv på bunnen på en måte som bare han kan. Hans evne til å kombinere virkelighet med absurditet gjør ham til en unik stemme i komedieverdenen.


Om du er ute etter en komiker som kan levere ærlighet, originalitet, og ren underholdning, er Jan Tore Kristoffersen ditt perfekte valg. Hans kommende soloshow "Ingeting å tape" er et must-see, og hans jevnlige opptredener rundt om i landet er alltid en garanti for en god latter.

 

Book Jan Tore Kristoffersen her: