Jakob Hernar

Her kan du booke standupkomiker Jakob Hernar!
Jakob Hernar er en ung og lovende komiker fra Sotra, som har gjort seg bemerket på standup-scenen i Bergen og omegn. Han har opptrådt mye på Ole Bull og er en fast gjest på scener over hele Vestlandet. Jakob Hernar er også en ildsjel for Humorlaboratoriet, et miljø for nye og unge talenter innen standup-komikk. Med sin mørke humor og evne til å utfordre grenser, vil Jakob Hernar sørge for å gi publikum en uforglemmelig opplevelse.

Men selv om han kan være kontroversiell på scenen, er han også kjent for å være en snill og hyggelig fyr utenfor scenen. Med sin høye og kjekke fremtoning vil Jakob Hernar også sørge for å fange oppmerksomheten til publikum fra første øyeblikk.
 
 
BOOK EN KOMIKER:

Book Jakob Hernar her:

  Jakob Hernar

  Her kan du booke standupkomiker Jakob Hernar!

  Jakob Hernar er en ung og lovende komiker fra Sotra, som har gjort seg bemerket på standup-scenen i Bergen og omegn. Han har opptrådt mye på Ole Bull og er en fast gjest på scener over hele Vestlandet. Jakob Hernar er også en ildsjel for Humorlaboratoriet, et miljø for nye og unge talenter innen standup-komikk. Med sin mørke humor og evne til å utfordre grenser, vil Jakob Hernar sørge for å gi publikum en uforglemmelig opplevelse. Men selv om han kan være kontroversiell på scenen, er han også kjent for å være en snill og hyggelig fyr utenfor scenen. Med sin høye og kjekke fremtoning vil Jakob Hernar også sørge for å fange oppmerksomheten til publikum fra første øyeblikk.

   Jakob Hernar
  BOOK EN KOMIKER:

  Book Jakob Hernar her:

   Ønsket dato for standupshow:

   Ditt navn

   Firma eller organisasjon:

   Ditt telefonnummer

   Din epost

   Emne

   Din melding: