Bestillingsguide for komiker i 2024

Her er noen generelle tips og triks for hvordan du kan bestille en komiker hos Standup Live AS i 2024!

Så du vurderer komiker til ditt arrangement? Kult!

Å engasjere en komiker kan forvandle ditt arrangement, enten det er en bedriftssamling, en privat fest eller en skolefest, til en uforglemmelig opplevelse. Våre erfarne komikere har brukt år på å perfeksjonere sin kunst og vet hvordan de skal få publikum til å bryte ut i latter.

Hva bør du tenke på før du bestiller en komiker?

Før du tar den endelige beslutningen, bør du vurdere noen nøkkelfaktorer som tidspunkt, formål, publikumstype og budsjett. Har du allerede en dato i tankene? Hva er hovedmålet med underholdningen? Og hvilken prisklasse passer best for deg?

Planlegg tidlig for den beste opplevelsen!

Det er viktig å ha en klar dato for arrangementet ditt. Dette vil hjelpe deg med å sjekke tilgjengeligheten til komikere og sikre at stedet du har valgt kan romme alle gjestene. Husk at populære steder kan bli booket raskt, så det er lurt å være tidlig ute.

Hva koster en komiker?

Det varierer veldig! Det er komikeren som setter sin egen pris, men vi kan gi deg en pekepinn!

STJERNER

Stjerner, eller -kjendiser om du vil, koster fra 30 000 til 350 000 kroner. Ring oss hvis du vil booke en stjerne!

PROFESJONELLE

Komikere med erfaring som har stått mye på bedriftsarrangementer! Pris fra 10 000 til 30 000.

UP AND COMING

Komikere som opptrer på klubbkvelder og lignende. Pris fra 3000 til 10 000.

Hva forventer du av komikeren?

Ønsker du en komiker som vert for hele kvelden eller bare et kort show? Varigheten av opptredenen kan påvirke kostnadene. Og husk, en god komiker bringer med seg år med erfaring og forberedelse.

Hvordan finne den rette komikeren for ditt arrangement?

Uansett om du ønsker en kjent komiker eller en med mindre navn, kan vi hjelpe deg med å finne den rette matchen. Mange av våre komikere har også erfaring som programledere og kan legge til ekstra verdi til arrangementet ditt.

Hvordan bestille?


Tidspunkt: Jo tidligere du bestiller, desto bedre. Men vi kan også hjelpe med siste liten forespørsler hos Standup Live AS.

Kostnad: Prisene varierer basert på komikerens erfaring og popularitet.

Kontrakt og betaling: Send oss en forespørsel enten på epost, eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden. Inkluder så mye informasjon som mulig om arrangementet ditt, og gjerne et budsjett. Da kan vi lettere finne en komiker som passer til ditt arrangement!