Bestillingsguide for komiker i 2024

Så du vurderer komiker til ditt arrangement? Kult!

Å engasjere en komiker kan forvandle ditt arrangement, enten det er en bedriftssamling, en privat fest eller en skolefest til en uforglemmelig opplevelse. Våre erfarne komikere har brukt år på å perfeksjonere sin kunst og vet hvordan de skal få publikum til å bryte ut i latter.

Hva bør du tenke på før du bestiller en komiker?

Før du tar den endelige beslutningen, bør du vurdere noen nøkkelfaktorer som tidspunkt, formål, publikumstype og budsjett. Har du allerede en dato i tankene? Hva er hovedmålet med underholdningen? Og hvilken prisklasse passer best for deg?

Planlegg tidlig for den beste opplevelsen!

Det er viktig å ha en klar dato for arrangementet ditt. Dette vil hjelpe deg med å sjekke tilgjengeligheten til komikere og sikre at stedet du har valgt kan romme alle gjestene. Husk at populære steder kan bli booket raskt, så det er lurt å være tidlig ute.

Hva koster en komiker?

Det varierer veldig! Komikeren setter sin egen pris, men vi kan gi deg en pekepinn.

Up and Coming

Pris 5000 - 10 000,-

En "Up and Coming"-komiker opptrer mest på klubbkvelder og åpne mic-er, og reiser ofte rundt til småsteder for å ha standup. De har ikke like mye bedriftserfaring som en profesjonell eller kjent komiker, men det betyr ikke nødvendigvis at humoren er dårligere. Vi blir alltid glade når en bedrift velger å gi en "Up and Coming"-artist en sjanse, men vi anbefaler først og fremst dette til mindre arrangementer.

Profesjonell komiker

Pris 10 000 - 30 000

En profesjonell komiker har gjerne holdt på i en del år, har et stort repertoar og en evne til å tilpasse seg ulike scener og publikum. Det er vanlig at disse komikerne opptrer på scener som Latter, Nieu, Ole Bull Scene og andre kjente steder. I tillegg til klubbkvelder opptrer de jevnlig på bedriftsarrangementer. Profesjonelle komikere har som regel mulighet til å skreddersy eget materiale som kan passe til bedriften din og dine ansatte.

Kjente fjes/kjendiser

Pris 30 000 - 250 000

Kjente komikere ser du ofte på TV, store show eller i media. Dette er komikere som har gjort gode karrierer og har gjerne veldig kjente ansikter. Stjernefaktoren gjør at prisen blir høyere, men om du velger en kjent komiker kan vi garantere god stemning og minner for livet!

Hva forventer du av komikeren?

Ønsker du en komiker som vert for hele kvelden eller bare et kort show? Varigheten av opptredenen kan påvirke kostnadene. Og husk, en god komiker bringer med seg år med erfaring og forberedelse. Noen komikere liker å skrive skreddersydd materiale om bedriften din, og de ser vi fungerer veldig bra på slike arrangementer. Vi har skrevet en kort guide om hvordan du kan forberede deg til spørsmålene fra komikeren. Du finner den ved å klikke her: Guide til skreddersydde vitser.

Hvordan finne den rette komikeren for ditt arrangement?

Uansett om du ønsker en kjent komiker eller en med mindre navn, kan vi hjelpe deg med å finne den rette matchen. Mange av våre komikere har også erfaring som programledere og kan legge til ekstra verdi til arrangementet ditt.