Andreas Bach

Her kan du booke standupkomiker og konferansier Andreas Bach!

Andreas Bach er en av Norges mest hardtslående komikere, med en unik evne til å levere mørk og intelligent humor som treffer publikum rett i hjertet. Med et glimt i øyet og en befriende ærlighet tar han opp temaer som kjærlighet, jobb og familieliv, og leverer punchlines som garantert får latteren til å sitte løst.

Som tobarnsfar har Andreas Bach mye livserfaring å trekke på, og det gjenspeiles i hans humor. Han har reist landet rundt i 5 år og etablert seg som en solid komiker, med høydepunkter som juleshow på Ricks, finaleplassering i Roast Battle og headliner på Ole Bull Scene. Han har også erfaring med å være konferansier for ulike arrangementer, og kan tilpasse seg ethvert publikum og anledning.

Andreas Bach er ikke bare en mester på norsk, men også på engelsk. Han har lang erfaring med engelsk standup, både i inn- og utland, og er like komfortabel med å levere punchlines på begge språk. Med sin allsidighet og unike stil vil Andreas definitivt være en ettertraktet komiker og konferansier for enhver bedrift som ønsker å gi sine ansatte en minneverdig opplevelse.

Så hvis du er på utkikk etter en komiker som kan levere humor av ypperste kvalitet, og samtidig tilpasse seg ethvert publikum og anledning, så er Andreas Bach absolutt verdt å vurdere. Han vil garantert få alle til å le og få stemningen til å løfte seg til nye høyder.

BOOK EN KOMIKER:

Book Andreas Bach her: